Våre medarbeidere

Vi vil gjøre vårt beste for at dyret ditt har det godt hos oss!

Bestill Time
Kaja Stokstad
Kaja StokstadVeterinær og klinikkinnehaver
Kaja er klinikkens seniorveterinær utdannet ved den gang Norges Veterinærhøgskole i 1987. Jobber i dag som klinikkens hovedkirurg med lang kompetanse og mange kurser innen ortopedi, kjevekirurgi og spesiell bløtvevskirurgi. Innen ortopedien har hun en særlig erfaring med patella luksasjoner og korsbåndsskader og en kombinasjon av disse.
Har også tilleggsutdannelse fra ESAVA fra 2000-2002 innen tannmedisin og har jevnlig oppdatert utdanningen ved kompetansesenteret Accessia i Sverige.
Kaja mottar mange henvisninger fra sine kollegaer i området og jobber stort sett bare på operasjonssalen.
Gunhild Ørn
Gunhild ØrnVeterinær
Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole og har i tillegg studert 3 måneder ved Veterinærhøgskolen i Hannover.

Har jobbet som smådyrveterinær siden 1998 og har deltatt på utallige etterutdannings kurs, kongresser, seminarer og webinarer etter den tid.

Er medlem av NFVK, Norsk forening i veterinær kardiologi .
Er godkjent til å kunne utføre ultralydundersøkelser av hjertet, inkludert doppler og EKG, av avlshunder i regi av NFVK i samarbeid med Norsk Kennel Klubb.

Har interesser innenfor kardiologi, indremedisin og bløtvevskirurgi og har blant annet utført flere vellykkede PDA ( hjerte) operasjoner.

Karoline Birkeland
Karoline BirkelandVeterinær
Uteksaminert fra Wroclaw Univeristy of Environmental and Life Sciences i 2016. Har siden dette arbeidet i Sverige, både på dyresykehus og på en mindre klinikk. Interesserer seg for operasjon og ultralyd.
Eirin Norheim
Eirin NorheimVeterinær
Uteksaminert fra Universitet of Veterinery Medicine and Pharmacy in Kosice (UVMP) Juni 2020. Har jobbet på Hinna Dyreklinikk siden uteksaminering. Per nå er hovedinteressen generell veterinærmedisin, men ser at interessen innenfor indremedisin og ophthalmologi blir større med tiden.
Justina Skorupskyte
Justina SkorupskyteVeterinær
Uteksaminert ved Lithuanian University of Health Sciences i 2019. Har god erfaring innenfor kirurgi og tenner, er ofte å finne inne på operasjonssalen sammen med Kaja eller Gunhild når det kreves flere veterinærer under en operasjon. Hun utfører også endoskopi. Ansatt ved Hinna Dyreklinikk siden september 2019.
Karoline Østbø
Karoline ØstbøVeterinær
Utdannet ved University of Veterinary Medicine Budapest i 2019 og har vært ansatt ved Hinna Dyreklinikk siden 2020.
Hun liker å jobbe med generell veterinærmedisin og være litt innenfor forskjellige felt, men har en spesiell interesse for indremedisin.
Jeanette Falkeid
Jeanette FalkeidResepsjonist
Har tidligere drevet egen butikk i 25 år. Opptatt av at alle som kommer til klinikken blir godt ivaretatt og får den oppfølgningen de trenger.
Synne Oaland Stangeland
Synne Oaland StangelandResepsjonist
Har jobbet i service med og blant mennesker de siste 10 årene. Opptatt av at både pasienter og eiere føler seg trygge hos oss.
Ingvil Ovedal
Ingvil OvedalArbeidsleder
Har mange varierte oppgaver på klinikken, men er som oftest å finne i resepsjonen eller på telefonen. Hun er opptatt av at klinikkens kunder skal oppleve at de får god service og kundebehandling ved sitt besøk. Er utdannet hundemassør, har kursing innen rehabilitering, og følger opp Kajas ortopedipasienter. Er også veldig interessert i ernæring for hund og katt. Ingvil er klinikkens henvisningskoordinator. Har vært ansatt ved Hinna Dyreklinikk siden 2006.
Therese Haga
Therese HagaAssistent
Utdannet agronom, naturforvalter og regnskapsmedarbeider. Er å finne både i resepsjon, overvåkning av anestesier, laboratorieansvarlig og ellers der det trengs. Ansatt siden 1998.
Emilie Bardal Jensen
Emilie Bardal JensenDyrepleier
Autorisert dyrepleier, ferdig utdannet mars 2021 ved Nord Universitet. Spesielt interessert i tannhelse, bandasjering og sårbehandling, samt atferd hos katt.
Elske GroenDyrepleier
Dyrepleier ferdig utdannet i 2017 i Nederland, og autorisert i Norge i 2019. Elske har i tillegg til sin dyrepleierutdannelse en Master of Music i klassisk musikk. Hun liker å ha en allsidig hverdag med alle de forskjellige oppgaver og ansvarsområder som en dyrepleier har, alt fra anestesi til tannpleie og akuttmedisin.
Ragnhild Røisland BergDyrepleier
Autorisert dyrepleier, ferdig utdannet juni 2022 ved Nord Universitet. Fast ansatt ved Hinna Dyreklinikk siden august 2022. Har i løpet av utdannelsen hatt to praksisperioder her på Hinna Dyreklinikk, samt en i Canada arbeidende med triage og akuttpasienter. Spesielt interessert i anestesi.